Karaokesta kirkkokuoroon

Nyt olemme kierrelleet nämä aurinkorantojen suomalaiseläkeläisten paikat ja saaneet kokemuksia parista näkökulmasta, jotka kohtasivat Fuengirolan suomalaisten karaokebaarissa, Jasminissa. Tapasimme siellä sovitusti Veijon. Hyvänä laulajana hän avasi karaokeillan ”Jos mä lipun nostan salkoon”. Muutama pari nousi parketille hieman horjuen tanssimaan, pitkässä pöydässä istui kihlajaispari vieraineen. Tunnelma oli jotenkin nuhjuinen ja toi mieleen baarit Iisalmessa, silloin kun keskiolut vapaantui.

20130417-135634.jpgTäältä siirryimme ripeästi läheiselle kukkulalle adventistikirkkoon, jossa harjoitteli kansainvälinen kuoro seuraavaa konserttia. Hyvinvoivan näköiset iloiset ja tyylikkäät eläkeläiset järjestyivät istumaan, naiset oikealle ja miehet vasemmalle. Veijo oli kysynyt saksalaiselta kuoronjohtajalta luvan, että saamme kuvata harjoituksia. Tähän joukkoon kuuluisin mielelläni, esteenä on vain laulu- ja kielitaito. Veijo kohteliaasti epäili esteitämme ja tarjosi meillekin nuotteja ja laulamaan mukana.

20130417-135552.jpgLisään tähän kuvat, kunhan olemme paremman wifin ääressä. Tässä paikassa ei pääse kuin yksi kerrallaan nettiin ja sinnekin hot spotin kautta hitaalle yhteydelle, joten puhelin ja ipadi eivät voi vaihtaa tietoja.

Tänään (keskiviikko) lähdemme täältä eteenpäin kohti Madridia. Ensin pysähdymme Gordobassa ja yövymme jossain pienessä kaupungissa, jonka bongaamme matkan varrelta. Ilmat ovat olleet koko ajan lämpimät, nytkin luvattiin 28 astetta menosuuntaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s