Fuengirola, Malaga FC

Ajoimme matkan suorinta reittiä pysähtyen pari kertaa pienille paikkakunnille. Maisemat muuttuivat sisämaan reitillä enemmän kuin rannikkoa ajaessa. Välissä oli vuoria ja laaksoja, jotka tekivät maisemat paljon mielenkiintoisemmiksi. Matkaa oli vajaat viisi sataa kilometriä, tie oli koko ajan erittäin hyvä maksuton 2-3 kaistainen moottoritie.

20130416-094957.jpgEnsimmäinen pysähtyminen oli aivan pienessä kylässä, jossa kävimme paikallisessa Los Obreros ravintolassa. Pieni kuppila oli täynnä kylän miehiä ja puheen sorina meluisa. Tunnelma oli mukavan ystävällinen, eikä tuntemattomiin kiinitetty sen suurempaa huomiota.

Pysähdyimme ravintola, hotelli Venta Nuevaan, jos nyt nimi oli, luki kuitenkin oven päällä. Se oli kuin lännen saluuna erämaassa. Myytävänä oli runsaasti pieniä artesaanituotteita, siis matkamuistoja, joita ei kuitenkaan ostettu. Sieltä oli huikea maisema Sierra Nevadan lumisille huipuille.20130416-095205.jpg

Granadan jälkeen maisemat muuttuivat vehreämmiksi ja viljelysmailla muutakin kuin puita ja pensaita. Korkeimmilla alueilla oli havumetsääkin ja varoitusmerkkejä kauriista, joita ei muualla näkynyt.

Perillä Fuengirolassa tai oikeammin Galahondassa olimme neljän jälkeen ja majapaikkamme löytyi heti. Asumme Campanario de Galahondassa, lomahotelli, jossa on asuntoja. Tämä on 2 makuuhuoneen, olohuoneen ja keittiön loma-asunto. Erittäin suuri parveke ilta-auringon puolella. Asumme tässä muutaman päivän. Sain tämän edullisesti RCI:n kautta, 219 euroa viikko.

Veijo, täällä 9 vuotta asunut Karin kaveri, tuli hakemaan meitä illan peliin, Malaga-Osasuna. Pelissä oli erityinen jännite, kun se oli ensimmäinen hävityn mestarienliigapelin jälkeen. Peli alkoi vasta klo 22, mutta paikalla oli perheitä lapsineen. Tunnelma katsomossa oli hyvä, mitään huliganismiä ei näkynyt missään. Ongelmia oli vain liikenteessä, meidänkin piti tulla paikalle kaksi tuntia aikaisemmin, että saamme auton sellaiseen paikka, josta pääsemme nopeasti liikkeelle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s