Salvador Dali Museum

Nyt päästiin valokuvaajien paikkaan. Museossa sai kuvata ilman salamaa. Paljon kuvattavaa olikin. Jos on käyntiä Barcelonassa, niin yksi päivä kannattaa uhrata Figueresiin.20130411-193622.jpg Pieni tosi nätti, vanha keskikaupunki. Mutta museo oli parasta. Mielenkiintoisia näkymiä joka huoneessa. Teen kuvagalleria kunhan pääsen kotiin.

Tänään ajettiin reissun pisin etappi n. 500 km ja koko ajan moottoriteitä. Ne olivat nopeita liikkua ajoimme matkan alle viiden tunnin, mutta tiemaksuihin meni 46 euroa.

20130411-194403.jpgNyt kun olemme jo olutlasien ääressä voi hotellin etsimiseen Valenciasta palata. Kokeilimme Karin taktiikkaa. ”Ajetaan keskustaan ja kun löydämme hotellin, niin käydään katsomassa.” Teoriassa toimii, mutta mahdoton vanhassa kolmanneksi suurimmassa Espanjan kaupungissa. Keskusta ahdas, pysäköinti mahdotonta. Tom Tom neuvoi hotellin, mutta sitä ei koskaan löytynyt, vaikka yritti sitä neljä kertaa. Sitten kokeilimme, että suunnataan kaupungin laitamille, eiköhän nähdä joku hotelli. No niin kävi Holiday Inn Express löytyi pian ja vielä seuraavan aamun kohde Ciutat de les Arts i de les Ciencies, taide- ja tiedekompleksi oli kävelymatkan päässä. Sinne mennään aamulla, joten siitä myöhemmin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s